Start zonder ervaring als Assemblage Medewerker bij Henk Maas Weegschalen!

Reageer in 10 seconden, zonder cv!

De functie in het kort:

Ben jij handig van jezelf en heb je interesse in techniek? Dan is deze functie bij ons perfect voor jou. Ervaring of opleidingen kijken wij niet naar. We leiden jou intern op tot technisch specialist van weegschalen!

Als Assemblage medewerker kan jij na een goed inwerktraject complete weegschalen gaan bouwen. Voor iedere klant leveren wij maatwerk. Je bouwt een weegschaal vanuit de losse onderdelen. Deze mag je later ook testen op kwaliteit en goedkeuren voor verzending. De verzending naar de klant maak je ook compleet. Tot slot hou je na verloop van tijd ook jouw eigen administratie bij in ons computersysteem.

Over Henk Maas:

Henk Maas® Weegschalen B.V. is een familiebedrijf dat al jaar en dag in bedrijf is. Sinds 1987 om precies te zijn. Door de jaren heen is ons bedrijf natuurlijk wat veranderd. Wat niet veranderd is, is onze goede zorg voor werknemers en klanten. Kwaliteit is onze norm. Wij zorgen goed voor onze werknemers en onze werknemers zorgen weer goed voor ons! 

Met een technisch team van 22 mensen werken we momenteel vanuit 2 locaties in Veen, Noord-Brabant. Veel van onze collega’s hebben de kneepjes van het vak hier bij ons geleerd. Wij zijn transparant en geven gemotiveerde mensen graag de kans. Zien we jou binnenkort in ons team?

wat JIJ bij ons kan verwachten

🛠️

Wat je o.a. gaat doen:

⚖️

Past dit bij mij?

😃

Jouw 4 grootste voordelen:

Is dit de baan waar jij van droomt?

Reageer in 10 seconden, zonder cv!

Copyright © 2024

Vacatures mbo recruiter
Chat openen
1
Heb je een vraag?
Scan de code
Hi, heb je een vraag? Stuur via deze knop Marnix een bericht.