Start als Installatiemonteur bij Tibo Veen!

Reageer in 10 seconden, zonder cv!

De functie in het kort:

Je komt te werken als Installatiemonteur bij de afdeling van kortlopende projecten, service en onderhoudHier ga je vaak zelfstandig te werk en ga je ook bij klanten langs tijdens kortlopende projecten in de utiliteit. Dat is juist wat jouw dag zo divers maakt. 

Je gaat aan de slag met installatie- en onderhoudswerkzaamheden. Hier werk je met de nieuwste technieken in de sanitaire techniek, centrale verwarming en ventilatie. Het gaat hierbij om uitbreidingen, renovaties, en verduurzamingen op diverse projectlocaties. Jij werkt met de laatste innovaties!

Over Tibo-Veen:

Tibo-Veen is een echt familiebedrijf. Dit dragen wij uit door er te zijn voor onze medewerkers. Door de provincie zijn we uitgeroepen als Brabants Besten. En dat is niet voor niets. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze geweldige club mensen! Hier zouden we jou graag bij verwelkomen. 

We bestaan inmiddels al ruim honderd jaar (sinds 1919) en zijn niet meer weg te denken uit de gemeente Altena. Vanuit ons kantoor in Veen sturen we de meest uitdagende projecten aan waar we absoluut maatwerk leveren in de installatie- en elektrotechniek. Van ontwerpen en tekenen tot installeren en onderhouden.

wat JIJ bij ons kan verwachten

🛠️

Installeren en repareren van:

🏢

Werken bij dit type klanten:

😃

Jouw 3 grootste voordelen als monteur:

Is dit de baan waar jij van droomt?

Reageer in 10 seconden, zonder cv!

Copyright © 2024

Vacatures mbo recruiter
Chat openen
1
Heb je een vraag?
Scan de code
Hi, heb je een vraag? Stuur via deze knop Marnix een bericht.