Start zonder ervaring als Monteur Buitendienst bij Henk Maas Weegschalen!

Reageer in 10 seconden, zonder cv!

De functie in het kort:

Als monteur ben je de troubleshooter die storingen oplost en weegapparatuur installeert op verschillende locaties in Nederland. Je wordt een expert in maatwerk weegoplossingen. We hebben namelijk een heel mooi inwerktraject voor jou klaarstaan.

Je werkt zelfstandig als onderdeel van ons team van 4 monteurs met elk hun eigen regio. Flexibiliteit, klantgerichtheid, en een positieve instelling zijn cruciaal in deze rol. Je krijgt een eigen werkbus en zo start je de dag vanuit huis of ons hoofdkantoor in Veen. En natuurlijk ondersteunen onze collega’s van planning en technische dienst jou.

Over Henk Maas:

Henk Maas® Weegschalen B.V. is een familiebedrijf dat al jaar en dag in bedrijf is. Sinds 1987 om precies te zijn. Door de jaren heen is ons bedrijf natuurlijk wat veranderd. Wat niet veranderd is, is onze goede zorg voor werknemers en klanten. Kwaliteit is onze norm. Wij zorgen goed voor onze werknemers en onze werknemers zorgen weer goed voor ons! 

Met een technisch team van 22 mensen werken we momenteel vanuit 2 locaties in Veen, Noord-Brabant. Veel van onze collega’s hebben de kneepjes van het vak hier bij ons geleerd. Wij zijn transparant en geven gemotiveerde mensen graag de kans. Zien we jou binnenkort in ons team?

wat JIJ bij ons kan verwachten

🛠️

Waar je goed in gaat worden:

🏢

Werken bij dit type klanten:

😃

Jouw 4 grootste voordelen:

Is dit de baan waar jij van droomt?

Reageer in 10 seconden, zonder cv!

Copyright © 2024

Vacatures mbo recruiter
Chat openen
1
Heb je een vraag?
Scan de code
Hi, heb je een vraag? Stuur via deze knop Marnix een bericht.