Werken met jouw passie

Vacature: Automonteur bij Citroën VOS in Waalwijk

Dat is werken als vakman in de autotechniek. Bij een gemoedelijk Brabants familiebedrijf. Mooi in de buurt en direct vast op contract!

Bij Citroën VOS houden we niet van poespas. In ons vaste team van monteurs heerst er echt een familiesfeer. Je weet echt wat je aan elkaar hebt en we zijn vakmensen. Daarom werken de meeste monteurs tientallen jaren bij Vos. Onze automonteurs worden hier gewaardeerd.

We denken niet in hokjes. De werkzaamheden zijn niet opgeknipt zoals je al snel ziet bij grote firma’s. Nee, bij ons weet je in de ochtend nog niet wat je die dag gaat doen. Dat maakt het werk écht divers en veelzijdig.

💼 📩

Solliciteer

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

🏢 💬

Op gesprek

Na ons eerste contact ga je fysiek op gesprek bij de werkgever. 

🤝 💼

Krijg de baan

Direct vast in dienst bij Citroën VOS (geen uitzenden!)

Automonteur bij Citroën VOS

Wat kan je verwachten?

🆕👔

Voorwaarden

Direct een vast contract bij VOS;

Salaris tussen de € 2500,- en € 3500,- bruto p/m (afhankelijk van kennis en vaardigheden);

40-urige werkweek;

Pensioenopbouw volgens cao;

Direct in dienst bij Citroën VOS, geen uitzenden!

🔍👀

Jouw collega's

Zijn uiteraard Formule 1-fanaten;

Sleutelen in hun vrije tijd aan oldtimers; 

Houden van de sfeer die ons Brabantse familiebedrijf meebrengt;

Hebben bijzondere hobby’s zoals: het jaarrond bouwen aan een Carnavalswagen. Of het helpen als monteur bij een Rally-team;

Hebben het motto: “Ik heb geen bloed, maar diesel”.

💼👋

Jouw profiel

Dat je een passie hebt voor auto’s en techniek is natuurlijk een inkoppertje. Je beschikt over de juiste papieren als 1e autmonteur i.c.m. apk-keuringspapieren. 

Tot slot is het belangrijk dat jij denkt in oplossingen. We helpen elkaar waar nodig uiteraard, maar een groot deel van jouw werk voer jij lekker zelfstandig uit. Voor jou uiteraard geen probleem.

🔍📝

Functieomschrijving (Kort)

Dat is het afwisselende aan deze functie. Je weet in de ochtend nog niet hoe jouw dag er uit gaat zien! Van klein onderhoud tot aan een grote reparatie. Daarna misschien wel een vreemde storing opsporen in een auto. 

Je gaat er ook APK-keuringen bij doen. Je voert jouw functie heel zelfstandig uit. Niemand kijkt op jouw vingers. Als ervaren monteur kan je in de toekomst ook nog leerlingen begeleiden als dit bij jou past.

 

Echte verhalen

We vroegen onze collega William: Waarom werk jij al 30 jaar bij Citroën VOS?

👨‍🔧William: “Het is eigenlijk heel simpel. Bij VOS weet je heel goed wat je hebt en waar je aan toe bent. Je stapt letterlijk zo naar de baas toe wanneer nodig. Niet alles is zo strak ingedeeld waardoor je heel de dag hetzelfde doet. Nee, als ervaren monteur vervang ik ook hier en daar een bandje. En als een collega nog niet klaar is? Dan helpen wij elkaar. De gemoedelijkheid en sfeer die hier heerst, ga je elders niet snel vinden. We zijn een klein bedrijf en als monteur wordt je hier echt gewaardeerd. Hier ben ik geen nummer. Daarom werk ik nog steeds met plezier bij Vos!”

Wil jij net als mij de stap maken naar ons gemoedelijke familiebedrijf?

Neem nu de eerste stap!

Zeg vaarwel tegen...
In plaats daarvan...

Wat ga je precies doen?

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Jouw functie

Als automonteur bij VOS werk jij de hele week op onze vaste locatie in Waalwijk.  Je hebt niet alleen één specifieke taak, maar juist een heel breed takenpakket. Van een kleine beurt of grote reparatie tot aan het vervangen van een bandje.

Jouw verantwoordelijkheden

Als automonteur bij Citroën VOS ben je als een vis in het water in onze werkplaats. Je zorgt dat auto’s weer tip-top in orde zijn. Je spoort en lost storingen op van de binnenkomende auto’s en je bent verantwoordelijk voor dit onderhoud en deze reparaties. Je moet best zelfstandig kunnen werken, maar je staat er niet alleen voor. In het team helpen we elkaar. Als je zelf al een tijdje meedraait, dan kun je juist onze beginnende monteurs een handje helpen.

Jouw taken

  • Klein én groot onderhoud
  • Storingen opsporen
  • Auto’s doorlezen met diagnoseapparatuur
  • Grote en kleine reparaties
  • Je helpt elkaar waar nodig.
  • Veel taken voer je zelfstandig uit
  • APK-keuringen 
  • Als ervaren monteur help je leerling monteurs

Wie zijn wij ?

Welkom bij Citroën VOS

Wij zijn Citroën VOS en door onze topcollega’s zijn wij al meer dan 50 jaar in bedrijf! We zijn een echt Brabants familiebedrijf en hier zijn we meer dan trots op. De gemoedelijke sfeer en laagdrempeligheid maakt ons bedrijf zo uniek. Onze lijfspreuk is “gewoon goed” en dit passen wij overal in toe. Bij VOS weet je wat je krijgt. Onze monteurs zijn het hart van ons bedrijf. Als betrouwbare Citroëndealer zijn we al jaar en dag hoog aangeschreven. Zo hebben we altijd werk zat!

VOS-logo-met-Citroen-RGB
image00001
- Anton

⭐⭐⭐⭐⭐ 

“Ik voelde mij bij VOS zo thuis, dat ik opnieuw in dienst kwam.”

Ik begon bij VOS via een stage en voelde me er meteen thuis. Toen er na een economische crisis weer een plekje vrijkwam, ben ik meteen teruggegaan. Hier kan ik mijn vak en passie echt zelfstandig uitoefenen, heb ik mijn certificaten gehaald en geniet ik van de open, gemoedelijke sfeer. Het is een heel open bedrijf. Zo letterlijk zelfs dat onze andere collega’s niet in een apart kantoor zitten. 

67198_0386(1)

Zomaar een greep uit jouw werkzaamheden

Eén van onze automonteurs is hier bezig een grote beurt uitvoeren. Van koelvloeistof vervangen tot aan de distributieriem controleren. Jij kan het nu of straks allemaal.

Dat is ook waarom jouw dag er altijd weer anders uitziet. Ook kunnen daarom onze monteurs elkaar altijd makkelijk helpen en nieuwe automonteurs goed inwerken.

Veelzijdige werkdagen zijn hier gegarandeerd!

Waar jij komt te werken

Jij komt te werken bij onze garage in Waalwijk aan de Zanddonkweg. Ons vertrouwde adres waar we ook een showroom hebben.

We zijn hier al jaar en dag te vinden. Naast de showroom vind je onze grote garage. Hier werken we met onze 6 automonteurs waar jij binnenkort bij hoort.

We houden de drempel letterlijk laag. Drink je binnenkort een bakje koffie met René? Dat vind hij altijd gezellig. Solliciteer en kom eens langs!

Werken bij ons familiebedrijf?

✅ Gemoedelijke werksfeer

✅ Duidelijke voorwaarden

✅ Gewaardeerd worden

Copyright © 2024

Vacatures mbo recruiter
Chat openen
1
Heb je een vraag?
Scan de code
Hi, heb je een vraag? Stuur via deze knop Marnix een bericht.