Een autonome rol bij een lokaal IT bedrijf

Onsite Support Engineer (Eindhoven & Oss)

Heb jij het gevoel dat jouw persoonlijke ontwikkeling in de IT stil staat? Voel je geen verbinding met jouw huidige werkgever, werkplek of collega’s? Kom werken bij M-IT Services.

Kies voor jouw eigen ontwikkeling en welzijn. Kijk verder dan de eerste de beste detacheerder. Kies voor een werkomgeving die jou écht energie geeft. Als IT Support Medewerker kan jij jezelf in no-time ontwikkelen tot de IT-professional die je wilt zijn. Uiteraard in een topteam en informele werksfeer waar je jezelf kan zijn!

Solliciteer

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Op gesprek

Na ons eerste contact ga je fysiek op gesprek bij de werkgever. 

Krijg de baan

Direct in dienst bij M-IT Services (geen detachering!)

Onsite Support Engineer bij M-IT Services

Wat kan je verwachten?

Voorwaarden

Doorgroeien in de richting die jij kiest

Salaris tussen de €2500,- en €3000,- bruto p/m

Direct op contract en duidelijk zicht op een vast contract op korte termijn

Een inwerktraject bij M-IT Services en vervolgens bij de klant on-site

40-urige werkweek

Volop ontwikkelingsmogelijkheden met relevante trainingen en cursussen

Alle reiskosten vergoed

Direct in dienst bij M-IT Services, geen detachering!

Jouw collega's

Gaan geregeld eens vissen; 

Spelen games zoals The Witcher en League of Legends; 

Hebben oprechte interesse in elkaar. Daarom heerst er een leuke sfeer waardoor je voor elkaar klaarstaat. In werk én privé situaties;

Naast TV kijken ze naar series zoals: Westworld, The Rings of Power en Breaking Bad; 

Houden van sport zoals: bijvoorbeeld fitness en rollerskaten. 

Jouw profiel

Jij bent gepassioneerd over IT en hecht veel waarde aan persoonlijke groei. Met sterke sociale vaardigheden en zelfredzaamheid ben je in staat om de complexiteit en beveiligingsrisico’s van klantomgevingen te begrijpen. 

Je hebt (basis)kennis van servers, Windows-besturingssystemen en andere aspecten zoals netwerken, switches, firewalls, routers, enzovoort. 

Ook virtuele omgevingen en virtuele servers zoals vCenter of hyper-v zijn jou niet onbekend. Daarnaast ben je verantwoordelijk en schakel je gemakkelijk met collega’s.

Functieomschrijving (Kort)

Als Onsite Support Engineer ben je waar je thuis hoort: een omgeving die IT ademt. Service en cybersecurity staan voorop, zodat de klanten veilig kunnen werken. Daar ben jij onderdeel van.

Je richt werkplekken in, monitort back-up systemen, pakt binnenkomende tickets op en je helpt klanten met problemen van zowel software als hardware.

Je zal het eerste half jaar fulltime werken bij onze vaste klant op locatie in Eindhoven. Je helpt hier zowel de productiemedewerkers als de directie met hun IT vragen. Alles in begrijpelijke taal voor iedereen. Dit kunnen storingen zijn, maar ook het installeren van Windows op een nieuwe laptop. Heel divers, dat is een garantie. Na het half jaar werk je de halve week bij de klant op locatie.

Jij bent het vertrouwde IT punt!

Echte verhalen:

Hasan

Het succesverhaal van jouw toekomstige collega Hasan

✅ Na 3 maanden een vast contract

✅ Voelt zich autonoom en vrij in zijn rol 

✅ Hard onderweg naar systeembeheerder

✅ Na 8 maanden getekend voor een mooie nieuwe leaseauto

Wil jij net als Hasan jezelf écht gaan ontwikkelen als IT professional?

Neem de eerste stap!

Zeg vaarwel tegen...
In plaats daarvan...

Wat ga je precies doen?

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Jouw functie

Als Onsite Support Engineer werk je hoofdzakelijk op locatie van een grote klant in Eindhoven. Alles draait om service en dit snap jij. Dus jij draait je hand niet om voor bijkomende taken. Met jouw expertise help je verschillende type klanten. 

Jouw verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van IT-problemen, het inrichten van werkplekken en het beheren van de IT-infrastructuur. Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en kunt zowel met engineers als met productiemedewerkers goed overweg. Ze hebben allemaal een andere manier van communiceren, maar jij brengt jouw werk over in begrijpelijke taal. En als het wat drukker wordt behoudt jij jouw rust en overzicht. Dat alles met goed materiaal: High-end laptop, 2 monitoren, dockingstation, luxe Jabra headset en gereedschapskoffer.

Jouw taken

  • Algemeen serverbeheer, inclusief onderhoud en monitoring
  • Ondersteuning bieden aan klanten, medewerkers en de gehele IT-omgeving
  • Deelnemen aan diverse leuke projecten
  • Ondersteuning, onderhoud en updates van virtuele omgevingen en virtuele servers
  • Installeren van nieuwe laptops, inclusief Windows-installaties
  • Uitvoeren van helpdesk taken en afhandelen van tickets
  • Beheer van de voorraad van apparaten
  • Repareren van hardware indien nodig
  • Monitoren van back-up systemen

Wie zijn wij ?

Welkom bij M-IT Services

Wij zijn M-IT Services en hier zijn onze collega’s, hun ontwikkeling en hun welzijn hét succes van onze dienstverlening. Met een team van 7 personen werken we vanuit onze klant in Eindhoven en ons eigen kantoor in Heesch (onder Oss). We werken voor veel lokale bedrijven en we weten altijd de verwachting te overtreffen van de klant. Dit doen we met cybersecurity als hoofdlijn. We werken volgens onze eigen methode waardoor we gezeur achteraf voorkomen. Iedere klant is ingericht volgens de M-IT werkwijze. Dat is prettig werken voor iedereen.

Jouw groeipad

We hebben een gedegen 3 maanden inwerktraject voor jouw klaarstaan. Zo kan jij helemaal zelfverzekerd aan de slag!

Onsite Support Engineer

Systeembeheerder

Consultant

In de eerste periode zal jij aan de slag gaan als Onsite Support Engineer. Maar hoe ziet jouw groeipad er daarna uit? Samen met jou kijken we naar de ontwikkeling die jij wilt maken. Hier koppelen we concrete acties aan. Zo kan je doorgroeien naar Systeembeheerder of juist naar Consultant.

Pascal
- Pascal

⭐⭐⭐⭐⭐ 

“En toen ging ik mij écht ontwikkelen”

Ik koos bewust voor M-IT, omdat ik voor een bedrijf wilde werken waar IT hoofdzaak is. En toen ging ik mij écht ontwikkelen. Na een paar maanden ingewerkt te zijn heb ik samen met Marcel een roadmap gemaakt. Waar wil ik heen en hoe kom ik daar? Met concrete acties, certificaten en extra beloningen is dit een mooie reis! Hier helpen ze mij ook met zaken buiten werk als dit nodig is. Zodat ik prettig in mijn vel zit en met plezier werk.

werkzaamheden

Zomaar een greep uit jouw werkzaamheden

We kunnen uiteraard niet alle werkzaamheden laten zien op deze pagina. Toch hebben we er één voor je uitgepikt. Hier zie je de installatie van o.a. Windows op nieuwe devices van de klant. Jij verzorgt deze installatie. En andere zaken die er voor zorgen dat de laptop kant en klaar afgeleverd kan worden. Zo kan de klant zonder zorgen weer aan de slag kan.

Bij veel klanten leveren wij de hardware. We zijn tenslotte de oplossing voor alle IT. Dat maakt jouw werk zo divers.

Waar jij komt te werken

De ene dag richt je een werkplek in voor een nieuwe Engineer in het kantoor, terwijl je de volgende dag een storing in de machinehal oplost die de communicatie tussen de machine en de server verstoort. Oftewel, je werkt bij onze vaste klant in Eindhoven op locatie.

Het eerste half jaar zal je fulltime bij onze klant op locatie werken in Eindhoven. Daarna werk je 50 procent in Eindhoven en 50% in Heesch. Twijfel je over jouw woonlocatie? Laat jouw gegevens achter en ik bel je!

Werklocatie

Heb jij passie voor IT?

✅ Geen detachtering!
✅ Volop ontwikkelen
✅ Weten waar je aan toe bent.

Copyright © 2024

Vacatures mbo recruiter
Chat openen
1
Heb je een vraag?
Scan de code
Hi, heb je een vraag? Stuur via deze knop Marnix een bericht.