Unieke kans: ontwikkel jezelf tot Heftruckmonteur!

Vacature: Heftruckmonteur bij Petim in Veen (Brabant)

Wil je eigenlijk al enige tijd iets anders in de techniek? Dan is het nu het moment om de stap naar heftruckmonteur overwegen. Bij Petim kan dit.

Heftruckmonteur wordt je niet vanuit de schoolbanken. Daarom leer je bij ons naast jouw huidige technische kennis dit mooie vak! Elke dag is anders, omdat we altijd maatwerk leveren. Bij ons zie je niet 10 keer dezelfde order op een dag.

Werken op jouw tempo in een zelfstandige rol. Bij een werkgever die aandacht heeft voor de mens. Dat is werken bij Petim.

Nadat je volledig ingewerkt bent laten we jou het werk zelfstandig uitvoeren. Zo kijkt niemand op jouw vingers mee en werk je op jouw eigen tempo. Top toch?

💼 📩

Solliciteer

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

🏢 💬

Op gesprek

Na ons eerste contact ga je fysiek op gesprek bij de werkgever. 

🤝 💼

Krijg de baan

Direct in dienst bij Petim (geen uitzenden!)

Heftruckmonteur bij Petim

Wat kan je verwachten?

🆕👔

Voordelen

Direct in dienst bij Petim, geen uitzenden!

38-urige werkweek;

Betaalde cursussen tijdens werktijd;

Bij ons kan alles in goed overleg; we denken met jou mee. Geen probleem!

Verdien tussen € 3000,- en € 3800,- bruto p/m;

Kilometervergoeding uiteraard;

Alle ruimte om ons unieke vak te leren;

Zelfstandige functie met aandacht voor jou.

🔍👀

Jouw collega's

Houden van nuchterheid en hebben aan één woord genoeg;

Gaan geregeld uren toeren met hun Vespa in bijvoorbeeld de Biesbosch.

Klussen vaak zelf thuis of bij familie;

Werken met z’n tweeën zelfstandig naast jou, op de afdeling montage. Ze helpen elkaar waar nodig;

Kijken af en toe naar: Floortje naar het Einde van de Wereld, Rail Away en de Eredivisie;

Houden van een goed potje sjoelen op z’n tijd.

💼👋

Jouw profiel

We gaven al aan dat je niet uit school komt als klaargestoomd Heftruckmonteur.

Daarom bieden wij jou cursussen om jezelf te ontwikkelen, en om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen. Als Heftruckmonteur is niet alleen jouw werk heel breed, maar jouw kennis ook. Het is belangrijk dat jij jezelf ook wilt ontwikkelen.

Het is daarom heel belangrijk dat je technisch onderlegd bent. Dit kan doormiddel van een opleiding, werkervaring en/of een uit de hand gelopen hobby. Jij hebt gevoel voor techniek.

Wij kijken verder dan jouw cv. Dus twijfel je over jouw technische kennis? Solliciteer en we overleggen het even samen.

🔍📝

Functieomschrijving (Kort)

Je komt naast onze twee Heftruckmonteurs te werken. In de opstartfase zul je veel meekijken en leren. Langzamerhand pak je zelf steeds meer op.

Elke dag is letterlijk anders. Wij krijgen specifieke orders binnen voor onze tweedehands heftrucks. Het is dus heel vaak maatwerk. Dat maakt het werk zo leuk en afwisselend.

Je vervangt onderdelen, bouwt heftrucks om en je voert reparaties uit. Niemand kijkt op jouw vingers. Je werkt aan tweedehandse heftrucks, stapelaars en pallettrucks.

In de ochtend overleg je met elkaar en daarna voer je op geheel jouw eigen werkwijze en tempo jouw werk uit.

Echte verhalen:

Tonny "Echte verhalen"
- Tonny

“Als ik maandag vraag of ik donderdag vrij mag hebben, dan kan dit bij Petim”

Onze werkgever loopt letterlijk mee te sleutelen op de werkvloer. We zijn een klein bedrijf en daarom lekker gewoon. Ze denken hier echt altijd met jou mee. Dan heb ik het over privézaken, zoals onverwachts weg moeten als er wat aan de hand is. Dat kan hier, omdat ze uitgaan van het goede in de mens. Maar ook als het bijvoorbeeld lekker weer is. Als ik dan maandag vraag of ik donderdag vrij mag hebben, dan kan dit bij Petim. Daarom werk ik hier inmiddels alweer 10 jaar! 

Wil jij net als mij de stap maken naar deze unieke vacature?

Neem nu de eerste stap!

Zeg vaarwel tegen...
In plaats daarvan...

Wat ga je precies doen?

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Jouw functie

Hier werk je als Heftruckmonteur lekker op jouw eigen manier. We geven jou de ruimte om jouw vak uit te voeren. Alle orders verschillen van elkaar. Dat betekent niet dat we maar wat aan rommelen, juist niet. We leveren vakwerk en door het maatwerk is letterlijk elke dag anders.

Jouw verantwoordelijkheden

Deze baan is niet alleen uniek, maar ook echt afwisselend. Hoe afwisselend? Nou, hier werken we aan elektronica, hydrauliek, meet- en regeltechniek, aandrijvingen en motoren. Onze werkplaats is heel uitgebreid. Hier werk je aan systeemtechnische storingen tot aan ouderwets sleutelwerk. Dit doe je bij stapelaars, heftrucks en pallettrucks van betrouwbare merken. Je leert hier tijdens het werk en tijdens cursussen. Het is natuurlijk de bedoeling dat je steeds meer zelfstandig gaat uitvoeren. Bij de start kijk je wat meer mee en leer je de basis. We werken letterlijk naast elkaar dus hulp is nooit ver weg.

Jouw taken

 • Vervangen van onderdelen;
 • Ombouwen van heftrucks;
 • Storingen opsporen en uitlezen;
 • Software patches uitvoeren;
 • Onderhoud uitvoeren, ook preventief;
 • Reparaties van defecte heftrucks;
 • Je helpt elkaar waar nodig;
 • Veel taken voer je zelfstandig uit;
 • Reviseren van trucks;
 • Verkoop-klaar maken van onze trucks;
 • Veiligheidskeuringen uitvoeren;
 • Cursussen volgen over de laatste technieken;

Wie zijn wij?

Welkom bij Petim

Wij zijn Petim uit het mooie Veen. Vanuit dit kleine plaatsje uit Noord-Brabant zijn we al 15 jaar in bedrijf. Door vakmanschap, garanties en eerlijkheid blijven klanten terugkomen. Daarnaast hebben we vrijwel geen uitstroom in het personeelsbestand. We zijn net zo goed voor ons personeel als dat we voor onze klanten zijn. Dit doen we in ons kleine en hechte team van 7 vakidioten. Ben jij ook binnenkort onderdeel van Petim?

Jouw groeipad

We verwachten van jou een basiskennis van montage werkzaamheden. Dit mag elektro, elektronica, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar zijn.

Basiskennis Monteur

Volwaardig Heftruckmonteur

Besturingssysteem Expert

We willen jou graag tijdens het werk laten ontwikkelen tot volwaardig heftruckmonteur. Veel systemen en technieken zijn zo specifiek dat je ze simpelweg nog moet leren. Dat is hier geen probleem. Daarnaast zijn Software- en besturingssystemen steeds belangrijker geworden. Hier nemen wij jou ook in mee.

Wil referentie
- Wil

⭐⭐⭐⭐⭐ 

“Mijn werkgever is wat ik hier écht waardeer”

Je krijgt hier heel leuk werk omdat veel maatwerk is. Ik kan me niet zo snel een meer afwisselende job verzinnen. Maar mijn werkgever is wat ik hier écht waardeer. Hoe druk het hier ook is, ik voel mij nooit opgejaagd. Als ik 2 uur nodig heb voor een goed resultaat, dan krijg ik dit. Inmiddels werk ik hier al 13 jaar en ik moet best een eindje rijden. Toch werk ik hier nog steeds met plezier en dat is niet voor niets. Ze hebben hier oog voor jou als werknemer, en natuurlijk hebben ze leuk werk!

Werkzaamheden Petim

Zomaar een greep uit jouw werkzaamheden

Jouw toekomstige collega Wil is hier bezig om wat stuurinrichting-onderdelen te vervangen van deze truck. Hij had gezien dat er een onderdeel erg versleten was. Dit onderdeel zou het waarschijnlijk na één jaar al begeven.

Dit is zo leuk aan deze functie. Dit is de zelfstandigheid die je hebt. Wij kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit en zo krijg je hier de tijd en ruimte.

Waar jij komt te werken

Jij komt te werken bij onze vaste locatie in Veen. We zijn vanaf de straatkant wat onzichtbaar, dus je moet echt binnenstappen om ons mooie bedrijf te zien.

In onze hal zijn we met dagelijks met ongeveer 5 tot 7 mensen aanwezig. Een lekkere rustige sfeer waar iedereen zijn of haar eigen ding doet.

Laat je gegevens achter via de sollicitatie-knop & dan laten we jou binnenkort de hal eens zien!

Werklocatie Petim

Werken in deze unieke functie?

✅ Een (nieuw) vak leren

✅ Een werkgever die meedenkt

✅ Gemoedelijke sfeer

Copyright © 2024

Vacatures mbo recruiter
Chat openen
1
Heb je een vraag?
Scan de code
Hi, heb je een vraag? Stuur via deze knop Marnix een bericht.