Hoe is het om te werken bij Tibo-Veen ?

Monteur 2

Elektrotechniek

Kom bij ons werken in de elektrotechniek bij Tibo Veen. Als totaalinstallateur maken we gebouwen slim en veilig met technologieën zoals datanetwerken en domotica.  Ontdek de mogelijkheden om bij Tibo Veen te werken en bij te dragen aan innovatieve oplossingen.

OMO Tilburg 1

Installatietechniek

In de installatietechniek doen we hele gave dingen m.b.t. duurzaamheid. Draai jij binnenkort met ons mee? Concreet houden we ons bezig met cv-ketels, sanitair, warmtepompen, verwarming, koeling, luchtbehandeling en dit alles met energiebesparing.

Foto Monteur 1

Kortlopende projecten, Service en Onderhoud

Gezien ons grote netwerk, expertise en vele projecten hebben wij de afdeling KSO. Deze staat voor kortlopende projecten, service en onderhoud. Vanuit hier helpen wij klanten met de kleinere projecten. Zo is het verduurzamen van installaties een groot deel van ons werk. 

Over ons

Door de provincie zijn we uitgeroepen als Brabants Besten. En dat is niet voor niets. Dat komt door onze geweldige club mensen! En wij verwelkomen jou graag binnenkort als onderdeel van ons echte familiebedrijf.

We bestaan inmiddels ruim honderd jaar (sinds 1919) en niet weg te denken uit gemeente Altena. Vanuit Veen werken we aan veel projecten waar we totaalinstallateur zijn. Van bouw tot aan onderhoud.

Zo gaat het er bij ons aan toe

Wat onze collega’s zeggen

Testimonial Remco

“We zijn gewoon ontzettend goed onder elkaar als als collega’s. Bij Tibo wordt je ook niet als nummer behandeld. Alles gaat netjes en je voelt de waardering. Dat maakt het werken hier zo prettig.”

- Remco (monteur)
Testimonial Milan

“Mijn ervaring bij Tibo is vooral het werken met prettige collega’s. Zowel de omgang met elkaar als de vakkundigheid. Zo kom je echt verder als vakman. Verder voel je wel echt dat het een familiebedrijf is. Alles is echt persoonlijk. En niet onbelangrijk, ik loop altijd op diverse projecten!”

- milan (monteur)

Onze locaties

Magazijn

Hoofdkantoor

Een greep uit onze projecten

Martha Flora Dordrecht

In Dordrecht werd voor Martha Flora, een huis voor bewoners met dementie, een opmerkelijk project afgerond door onze Business Unit Utiliteit. Als hoofdprojectmanager leidde wij de implementatie van geavanceerde warmtepompen, een WKO-installatie met 9 dubbele bronnen, een doordacht luchtbehandelingssysteem, duurzame energievoorzieningen en elektrische installaties, gericht op comfort en welzijn. Dit project is een mooi voorbeeld van onze expertise en innovatie.

Nieuwbouw Numansdorp

In Numansdorp is door onze medewerkers hard gewerkt aan een nieuwbouwproject van 52 woningen en 14 appartementen. In een tijdsbestek van zo’n 8 maanden zijn deze werkzaamheden door ons uitgevoerd van zowel alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Het leverde een mooi resultaat op met zeldzaam weinig opleverpunten. Dit verdient een groot compliment aan onze monteurs.

Nieuwbouw Numansdorp

Sinds 2006 voeren wij structureel onderhoud uit bij Ons Middelbaar Onderwijs in Tilburg. Een jaar geleden hebben we daar naast het onderhoud een prachtig project afgerond waarbij ze van een gasgestookte cv-installatie naar een warmtepompinstallatie gingen. Onze monteurs hebben dit met succes en naar behoren uitgevoerd.

Onze actuele mbo-vacatures

Vacature: Installatie-monteur

32-40 uur | Veen (NB)

Vacature:
Monteur Elektrotechniek

32-40 uur | Veen (NB)

Vacature: Servicemonteur KSO

32-40 uur | Veen (NB)

Copyright © 2024

Vacatures mbo recruiter
Chat openen
1
Heb je een vraag?
Scan de code
Hi, heb je een vraag? Stuur via deze knop Marnix een bericht.